Klubbens arrangemang

LUGI Fäktförening organiserar olika mindre eller större återkommande tävlingar som ger möjlighet att träffa andra fäktare i klubben. Interna tävlingar är klubbmästerskapet som arrangeras för alla vapen och åldrar kring Nationaldagen, och i florett och sabel fäktas tävlingen Coupe de Prevot just före jul. Klubben arrangerar flera tävlingar: anrika Edling cup, som är en florettävling för nybörjare, LUGI-sabeln och Lundapar, en partävling i värja.

Alla klubbmedlemmar och deras anhöriga är varmt välkomna att delta i dessa tävlingar, men det förväntas också att var och en hjälper till att genomföra dessa. Hur du kan bidra informeras om genom mailutskick, anslag i fäktlokalen och muntlig information.

Uppdaterad: 2012-06-02 22:59
Skribent: Anton Lundqvist